پنجابی | طرز تهیه ترشی منگوی مخفی من خانگی | سرآشپز Sanjyot Keer

12 آبان سال 1400

پنجابی Aam Ka Achaar | طرز تهیه ترشی منگوی مخفی من خانگی | पंजाबी आम का अचार | سرآشپز Sanjyot Keer

فصل ها
0:00 – مقدمه
0:56 – برش انبه خام
2:43 – آماده سازی انبه خام خشک کردن آفتاب
3:40 – تهیه ماسالا ترشی
5:44 – معتدل کردن آسافوتیدا
6:30 – بطری کردن ترشی
7:45 – نگهداری در زیر نور مستقیم خورشید
9:05 – نکته اضافی – ترشی چیلی سبز
10:15 – اضافه نکته 2 – سنت دستور غذای مخفی خانواده
11:46 – زیبایی ترشی انبه خام
12:28 – Outro

کامل دستور کتبی پنجابی aam ka achaar

زمان آماده سازی: 10-15 دقیقه
زمان بطری: حداقل 3 روز
سرویس ها: 3 کیلوگرم aachar

مواد لازم:
• انبه خام 2 کیلوگرم (نوع لادووا)
• رای (دانه خردل) 50 گرم
• ساونف (دانه رازیانه) 50 گرم
• پودر فلفل قرمز کشمیری 100 گرم
• پودر هالدی (زردچوبه) 50 گرم
• نمک 250 گرم
• متی له شده 100 گرم
• روغن خردل (مقدار داده شده در قسمت روش، کل مصرف شده حدود 1 لیتر)
• Hing (asafoetida) 1 قاشق غذاخوری
روش:
• قبل از شروع فرآیند تهیه انبه، بسیار ضروری است که نوع مناسب انبه خام را تهیه کنید و نوع آن به نام لادوا شناخته می شود. آنها را به راحتی در بازار سبزیجات در نزدیکی در دسترس قرار خواهید داد، یا شما ج می توانید به راحتی از فروشنده بخواهید که همان تنوع را در اختیار شما قرار دهد.
• هنگامی که انواع مناسب را پیدا کردید، آنها را کاملا با آب بشویید، از یک اسکرابر تازه استفاده کنید تا باقی مانده های اندک انبه را پاک کنید.
• پس از شستشوی کامل، آنها را خشک کنید. انبه ها را به اندازه دلخواه خود برش دهید و به مکعب های 1 اینچی برش دهید، در غیر این صورت می توانید به سادگی از فروشنده بخواهید انبه ها را در مکعب های 1 اینچی برش دهد، اما مطمئن شوید که پس از بیرون آمدن از بازار آنها را کاملاً بشویید و کاملاً خشک کنید.
• حالا یک پارچه تمیز روی میز یا زمینی که در آن خشک می‌کنید، پهن کنید و انبه‌های خام را به‌طور یکنواخت روی آن پخش کنید و مطمئن شوید که روی همدیگر همپوشانی ندارند. روی آن را با توری یا پارچه نازک دیگری بپوشانید و حداقل 5 تا 6 ساعت آنها را در آفتاب خشک کنید.
• پس از خشک شدن در آفتاب، انبه ها را جمع کنید و برای تهیه آچار کنار بگذارید.
• دانه خردل را آسیاب کنید. پودر رازیانه را به حالت پودر در بیاورید و کنار بگذارید.
• پودر رازیانه را فقط حدود 15 تا 20 درصد با استفاده از حالت پالس آسیاب کنید، زیرا دانه ها را همانطور که هست دست نخورده نگه دارید.
• حالا، یک کاسه بردارید، پودر خردل را اضافه کنید. سانف له شده، پودر فلفل قرمز کشمیری، پودر هالدی، نمک، متی له شده و 400 میلی لیتر روغن خردل خام به همراه انبه خشک شده را خوب با هم مخلوط کنید.
• در ماهیتابه جداگانه، 100 میلی لیتر خردل را حرارت دهید. روغن تا زمانی که دود آن آزاد شود. هنگامی که دود شروع به خارج شدن کرد، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید روغن کمی خنک شود، زیرا دمای روغن پایین می آید و 1 قاشق غذاخوری هنگ می کند.
• حالا روغن را کاملا خنک کنید و بعد بریزید. این روغن را روی انبه و خوب مخلوط کنید.
• حالا چون انبه ها به خوبی با همه مواد مخلوط شده اند، وقت آن است که آنها را بطری کنید. از هر ظرف دربسته یا شیشه سرامیکی استفاده کنید، مطمئن شوید که تمیز و کاملا خشک شده است.
• در بطری مقداری روغن خردل خام بریزید و بطری را به میزان 3/4 با آچار انبه آماده شده پر کنید، مقداری روغن خردل خام دیگر روی آچار بریزید، روغن اضافی موجود در آچار نگهدارنده آن خواهد بود، پس لطفا این کار را انجام دهید. از افزودن روغن اضافی غافل نشوید، می توانید تقریباً 100 میلی لیتر روغن خردل خام را در هر ظرف پر کنید. شیشه یا روی آن را با پارچه ببندید.
• همانطور که در بطری است، اکنون باید انبه ها را در زیر نور مستقیم خورشید برای بلوغ و طعم متمایز آن نگه دارید. این فرآیند بطری ممکن است حدود 3-4 روز طول بکشد. حتماً هر روز مخلوط کنید تا روغن و ماسالا در یک مکان ته نشین نشوند.
• پس از فرآیند بسته بندی حداقل 3 روزه، آچار آماده مصرف است، هر چه بیشتر صبر کنید طعم بهتری خواهد داشت. آچار پنجابی آماده است، آن را به عنوان چاشنی همراه با پاراتا یا برنج دلخواه خوشمزه یا هر چیزی که برای کام شما مناسب است همراه با این دستور سرو کنید.

خواندن
طرز تهیه ترشی شوید خانگی عالی | سام مرد آشپز

# YFL #SanjyotKeer #MangoAchaar

موسیقی که من استفاده می‌کنم در همه ویدیوهای من – https://bit.ly/3g4OjmW​​​​​​
(بهترین برای سازندگان مستقل)

ما را در همه پلتفرم‌ها دنبال کنید:
فیس‌بوک – https:/ /bit.ly/3o6alLt
اینستاگرام – https://bit.ly/2RFkL8z

فیس بوک – https://bit. ly/3tpjqQA ​​​
اینستاگرام – https://bit.ly/3o0FZK8
توئیتر – https://bit.ly/33qQpJN

منبع:یوتیوب