طرز تهیه ترشی شیرین و تند | تردترین ترشی هایی که تا به حال می خورید
اینها بدون شک تردترین ترشی هایی هستند که تا به حال خورده ام! طرز تهیه این ترشی بسیار آسان است و تا 6 ماه در یخچال شما ماندگار خواهد بود!!! وقتی ترشی های شیرین و تند RFD را امتحان می کنید، با ترشی های خریداری شده از فروشگاه خداحافظی کنید! هنگامی که بر آب نمک ترشی مسلط شدید، می توانید آن را هر طور که می خواهید تغییر دهید!
در اینجا مشترک RFD شوید: http://bit.ly/2zzR6BV
RFD را دنبال کنید اینستاگرام در اینجا: http://bit.ly/2AyxPkb
RFD را در فیسبوک در اینجا لایک کنید: http://bit.ly/2Pa72zC
لایک، نظر، و اشتراک!!!
مواد لازم:
– 5 خیار شور، (هر خیار کار می کند)
– 3 حبه سیر
– 2 فنجان سرکه سفید
– 3/4 فنجان آب
– 3 /4 فنجان شکر
– 3 قاشق غذاخوری نمک
– 1.5 قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه کامل
– 1 قاشق غذاخوری دانه خردل
– 4 فلفل تایلندی
جهت مصرف:
خیارها را به ضخامت دلخواه برش دهید و کنار بگذارید. سرکه، آب، نمک، شکر، فلفل، دانه خردل و فلفل قرمز را در یک قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بلافاصله حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید آب نمک تا دمای اتاق خنک شود. تراشه های خیار را محکم در یک ظرف شیشه ای بسته بندی کنید. 3 حبه سیر را به آرامی له کنید و داخل شیشه بریزید. آب نمک خنک شده را روی خیارها بریزید تا کاملاً در آب فرو بروند. در ظرف را ببندید و حداقل 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
سرو کنید و لذت ببرید :)