دستور پخت ترشی چینی خانگی
🥢 WOK فولاد کربنی من
ایالات متحده – https://amzn.to/39iHIWd
کانادا – https://www.amazon.ca/dp/B07RJ39JVL
استرالیا / اتحادیه اروپا / بریتانیا – https://curatedkitchenware.com/produc…
🥢MY PATREON – https://www.patreon.com/soupeduprecipes
🥢 دستور العمل قابل چاپ – https://soupeduprecipes.com/bubble-mi…
🥢صفحه وابسته به مواد – https://www.amazon.com/shop/influence…
سوسیس چینی خانگی دستور العمل کانتونی Lap Cheong: https://youtu.be/5pUwUxWlu4I
خرید آسیاب ادویه که من در ویدیو استفاده می کنم: https://amzn.to/2XE1kfa
INREDIENTS
– 5 کیلوگرم آب = 5 لیتر = 5.26qt = 20.5 فنجان
– 380 گرم نمک [بهتر است از نمک ترشی استفاده کنید: https ://amzn.to/2Mpl3di]
– 100 گرم شکر
– 3 گرم بادیان ستاره ای
– 5 عدد برگ بو
– 5 گرم دارچین
– 10 گرم دانه فلفل سیچوان[Amazon Link: https://amzn.to/2QQzhbA]
– 5 کیلوگرم مخلوط سبزیجات (کرفس، کلم، هویج، تربچه شلغم چینی، لوبیا بلند، فلفل قرمز، )
توجه: اندازه ای که در بالا گفتم بسیار شور است. وقتی اولین دسته ترشی را درست می کنید، همیشه می خواهید آن را شورتر کنید تا از رشد قارچ بد جلوگیری کنید. هنگامی که اولین دسته محصول را دریافت کردید، تعدادی باکتری سالم در شیشه خود خواهید داشت. سپس می توانید از آن به عنوان مادر برای تهیه ترشی بیشتر و تنظیم شوری استفاده کنید.
در اینجا، می خواهم در مورد شیشه ترشی سنتی چینی صحبت کنم. این یک ظرف سرامیکی چربی با یک شانه به دور گردن است. و دارای یک کاسه وارونه برای پوشاندن شیشه. این بهترین چیز برای تهیه ترشی چینی است. شفاف نیست، بنابراین نور از آن عبور نمی کند، که اجازه می دهد تا تخمیر سالم ادامه یابد. می توانید قسمت شانه را با آب پر کنید و شیشه را کاملا ببندید. همچنین، می تواند به طور خودکار هوا را در طول فرآیند ترشی آزاد کند. با این کار شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت. من نتوانستم این چیز را در اکوادور پیدا کنم. من می خواهم یکی از چین بیاورم اما خیلی سنگین و ظریف است. آنها آن را در آمازون دارند. اگر میخواهید آن را بخرید، این لینک است: https://amzn.to/2HeBtnH