تهیه ترشی شوید همبرگر (چیپس ترشی)
دستور تهیه ترشی شوید همبرگر
2 پوند خیار
2 1/4 فنجان آب
2 فنجان سرکه (5% اسیدیته)
3 قاشق غذاخوری ترشی /کنسرو نمک
1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
4 قاشق چایخوری دانه شوید
2 قاشق چای خوری دانه خردل
آب، سرکه، نمک و زردچوبه را در قابلمه ای گرم کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
خیارهای ترشی را به صورت گرد خرد کنید. چهار شیشه کنسرو پینتی استریل را با خیار پر کنید.
به هر شیشه یک قاشق چایخوری دانه شوید و 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل اضافه کنید.
مایع در حال جوشیدن را روی خیارها در هر شیشه بریزید تا خیارها را بپوشاند.
از یک چوب برای حذف هرگونه حباب هوا استفاده کنید. روی شیشه را پاک کنید و مهر و موم کنید.
فرآوری در دمای پایین: با استفاده از دستورالعملهای موجود در مرکز ملی نگهداری غذای خانگی، به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه فارنهایت پردازش کنید.
اگر به دلایلی نمیتوانید پردازش در دمای پایین انجام دهید، آنها را در یک حمام آب جوش معمولی ۱۵ دقیقه پردازش کنید. ترشی ها در یک همبرگر طعم خوبی خواهند داشت، اما نسبت به فرآوری در دمای پایین نرم تر و تردتر خواهند بود.
یا میتوانید آنها را در یخچال نگهداری کنید و ظرف یک ماه یا بیشتر از آنها استفاده کنید.