ترشی نیمه ترش یخچالی ~ طرز تهیه ترشی خانگی ~ آشپزخانه نورین
همانطور که متوجه شدید، من امسال روی ترشی های یخچال تمرکز کرده ام. این به این دلیل است که امسال تمایلی به کنسرو کردن ندارم. ما هم باغ نداریم. ما باغ خود را چیده ایم و به آن استراحت می دهیم. اجازه دادن به خاک برای بازسازی در پیش بینی سال آینده. صادقانه بگویم، حیاط ما باید داغ باشد. با بیماری ام اس ریک، برنامههای کاری شلوغ و برنامههای دبیرستان/دانشگاه، باغ جایگاه دومی در زندگی ما پیدا کرده است. من مطمئن هستم که بعداً برای آن زمان وجود خواهد داشت. گاهی بعضی چیزها باید بدهند. برای ما باغ بود.
این گفته، صرفاً به این دلیل که من باغی از خود ندارم، به این معنا نیست که انبوهی از محصولات تازه در دسترس کشاورزان محلی، غرفههای مزرعه و خواربارفروشان وجود ندارد. امروز من از خیارهای خوشمزه، تازه و محلی کربی استفاده می کنم. من آنها را در Piggly Wiggly دیدم و نتوانستم در برابر تماس آنها مقاومت کنم! من همچنین یک کیسه از زیباترین کدو سبزی که چند وقت پیش دیدم خریدم. این ترشیها در کنار مرغ دودی روی گریل خوشمزه بودند!
این ترشیهای یخچالی بهقدری آسان درست میشوند که در تمام طول سال این کار را انجام خواهید داد! شما با چند پوند خیار شروع می کنید. من از کربی استفاده کردم، اما شما می توانید از انواع فارسی یا حتی هات هاوس استفاده کنید. فقط از خیار سنتی استفاده نکنید. آنها خیلی دانهدار و پر از آب هستند و پوست آنها خیلی ضخیم است که نمیتوان از آن لذت برد. در نهایت یک ترشی خیس، بذری و لطیف خواهید داشت که از آن لذت نخواهید برد. کربی هایم را به چند نیزه و برش برش دادم.
من سه شیشه را با شستن در آب بسیار داغ و صابون و سپس قرار دادن آنها هنوز خیس در مایکروویو به مدت 2 دقیقه با حرارت بالا ضدعفونی کردم. این آنها را “استریل” می کند، اما برای کنسرو سنتی توصیه نمی شود. در این صورت فقط از ماشین ظرفشویی خود استفاده کنید و شما آماده هستید.
من در هر شیشه از دو قاشق غذاخوری از ادویه ترشی استفاده کردم. اگر از پینت استفاده می کنید، فقط از یک قاشق غذاخوری استفاده کنید. شما می توانید این مقدار را متناسب با سلیقه خود بالا یا پایین تنظیم کنید. با مقدار مساوی آب و سرکه سفید همراه با مقداری نمک کوشر و شکر گرانول آب نمک درست کردم. نگران نباشید، این ترشی شیرین نیست. شکر به عنوان بخشی از آب نمک و فرآیند ترشی / تخمیر عمل می کند.
تمام مواد آب نمک را در یک قابلمه با هم ترکیب کردم و روی حرارت گذاشتم و اجازه دادم ۲ دقیقه بجوشد. در حالی که این اتفاق می افتاد من شیشه هایم را پر کردم. من یک شیشه را با نیزه درست کردم و مقداری فضای روی آن باقی مانده بود، بنابراین چند نیزه دیگر را تکه تکه کردم و فضا را پر کردم. من دو شیشه دیگر را با برش ها درست کردم و مطمئن شدم که تمام فضا را تا جایی که می توانستم پر کنم. همیشه تجربه من این بوده است که برش ها شناور شوند. بنابراین برای جلوگیری از این امر می توانید تا حد امکان شیشه را پر کنید. ممکن است هنوز “شناور” وجود داشته باشد، اما ترشی ها خوب خواهند بود. وقتی ترشی شوند غرق می شوند.
من آب نمک را روی شیشه های آماده شده ریختم و سپس لبه ها را با دستمال کاغذی مرطوب پاک کردم. سپس آنها را با یک درب و یک حلقه که با انگشت محکم بود، درپوش گذاشتم. هر شیشه را تکان دادم تا ادویه ترشی پخش شود و سپس اجازه دادم تا قبل از قرار دادن آنها در یخچال به دمای اتاق برسند. حتما هر روز یک بار شیشه ها را تکان دهید. ترشی ها بعد از روز سوم آماده می شوند. آنها به آب نمک ادامه می دهند و با گذشت زمان خوشمزه تر می شوند. این ترشی ها تا شش ماه در یخچال خوب خواهند بود.
امیدوارم به زودی این ترشی های نیمه ترش یخچال را امتحان کنید و امیدوارم که دوستشان داشته باشید!
غذای شاد!
کتابهای آشپزی من را از اینجا دریافت کنید: http://bit.ly/1czqM5R
سوالات کسب و کار را می توان به این آدرس ارسال کرد:
info@noreenskitchen.com
من را در رسانه های اجتماعی بررسی کنید!
Facebook: http://on.fb.me/12bdibt
توئیتر: @noreenskitchen
اینستاگرام: http://bit.ly/12bdqrp
Google + http://bit.ly/ 1o5GMYy
***آدرس پستی****
آشپزخانه نورین
صندوق پستی 14173
New Bern, NC 28561
از من سوالی دارید؟ برای من یک ایمیل بفرستید:
info@noreenskitchen.com
دستورالعملهای انجمن آشپزخانه نورین (قوانین)
http ://bit.ly/2i7VocU
هر پیوندی به آمازون، در بسیاری از موارد، پیوندهای وابسته است.
تولید شده توسط Noreen’s Kitchen ©2008-2016 کلیه حقوق محفوظ است همه جاسازیها باید به کانال Noreen’s Kitchen پیوند مستقیم داشته باشند. بدون گزیدهای از سرمقاله بدون اجازه، ناقضان موافقت میکنند که 5000 دلار در هر ثانیه + 10 دلار برای هر بازدید + تمام مجموعهها و هزینههای وکلا بپردازند.