ترشی شوید یخچالی شبانه | سریع و آسان
دستور العمل: https://www.evolvingtable.com/refrige…
مواد تشکیل دهنده:
⅔ فنجان سرکه سفید مقطر
⅓ فنجان آب
1 ¼ قاشق چایخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 حبه سیر کامل
1 قاشق چایخوری. دانه های فلفل
1 پیمانه فلفل قرمز
3 شاخه شوید
4-5 خیار کوکتل بریده شده به 4 نیزه
دستورالعمل:
سرکه، آب، نمک و شکر را در یک قابلمه یا ماهیتابه متوسط قرار دهید و بگذارید بجوشد.
حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر کاملا حل شود بجوشانید.
حبه سیر، دانه فلفل، فلفل قرمز، و شاخه های شوید در کف 16 اونس. میسون jar.
نیزه های خیار را در جهت عمودی به شیشه اضافه کنید. محلول سرکه را روی خیارها بریزید و در صورت نیاز آب اضافی اضافه کنید تا خیارها را کاملاً بپوشاند.
برای بهترین نتیجه، خیارشورها را حداقل یک شب یا حداکثر تا 3-4 روز در یخچال بگذارید. ترشی ها تا 4 ماه به خوبی در یخچال نگهداری می شوند و بعد از آن به آرامی تردی خود را از دست می دهند.
نکته دستور:
اطلاعات تغذیه ای تخمینی است که فقط بر اساس نیمی از محلول مصرف شده است.
یک 16 اونس. میسون jar بهترین کار را می کند. شیشه های دهان گشاد نیز به همان اندازه کار خواهند کرد.
وب سایت: https://evolvingtable.com