ترشی شوید خانگی و ترشی نان و کره
مواد لازم برای ترشی شوید:
• 12 خیار شور
• 8 شاخه شوید تازه
• 3 فنجان آب
• 1 فنجان سرکه سفید
• 12 حبه سیر ریز خرد شده
• ½ قاشق چایخوری قرمز له شده تکه های فلفل
• ¼ فنجان نمک دریا
سرو 96
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
زمان خنک شدن: 60 دقیقه
رویه ها:
1. خیارشورها را به برش دلخواه خود برش دهید و آنها را در 4 شیشه 16 اونسی استریل مزون بسته بندی کنید.
2. 2 شاخه شوید تازه را در کنار خیارها در هر شیشه قرار دهید. کنار بگذارید.
3. در یک قابلمه بزرگ آب، سرکه، سیر، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد یا تا زمانی که نمک حل شود.
4. مایع آب نمک را به طور یکنواخت روی خیارها در شیشه بریزید تا کاملاً پوشانده شوند.
5. تا دمای اتاق خنک شود، درب، برچسب و خرما را اضافه کنید و به مدت 4 تا 6 هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکات سرآشپز:
• نگهداری: درب شیشه را نگه دارید و در ظرف نگهداری کنید. در یخچال زیر 40 درجه به مدت 4 تا 6 هفته نگه دارید.
• انجماد: ترشی ها خوب یخ نمی زنند، بنابراین توصیه می کنیم از آن جلوگیری کنید.
• نحوه آب بندی: وقتی آب نمک روی خیارها ریخته شد بلافاصله درب آن را پیچ کنید و داخل یک قابلمه آب جوش با قفسه ای در آن قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
• به سادگی آن را در دمای اتاق خنک کنید و تا 1 سال نگه دارید. اگر درب شیشه با فشار دادن در مرکز آن اصلا حرکت نکند، متوجه خواهید شد که به درستی بسته شده است.
• اگر انواع خیار شور پیدا نکردید، می توانید به سادگی یک خیار معمولی یا گرمخانه ای را به نیزه یا چیپس برش دهید.
برای ترشی نان و کره:
• 12 خیار شور
• 2 فنجان سرکه مقطر
• 2 فنجان سرکه سیب
• 2 ½ فنجان شکر
• 1 پیاز زرد پوست کنده شده نازک
• 3 عدد ریز حبه سیر خرد شده
• 1 ½ قاشق غذاخوری نمک دریا
• 2 قاشق غذاخوری دانه خردل
• 1 قاشق غذاخوری دانه کرفس
• 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
• 12-15 حبه
/>48
5 دقیقه
15 دقیقه
60 دقیقه
1. خیارشورها را به برش دلخواه خود برش دهید و آنها را در 4 شیشه 16 اونسی استریل مزون بسته بندی کنید.
2. در یک قابلمه بزرگ سرکه، شکر، پیاز، سیر، نمک، دانه خردل، دانه کرفس، زردچوبه و میخک را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد یا شکر و نمک حل شود.
3. مایع آب نمک را به طور یکنواخت روی خیارها در شیشه بریزید تا کاملاً پوشانده شوند.
4. تا دمای اتاق خنک شود، درب، برچسب و خرما را اضافه کنید و به مدت 4 تا 6 هفته در یخچال نگهداری کنید.