بهترین دستور تهیه ترشی شوید سیر!
ترد و ترد، این ترشی های شوید سیر عالی با یک ساندویچ مورد علاقه که با گوشت بریان شده خوش طعم یا به تنهایی سرو می شود. برای دستور پخت کامل به وب سایت بروید:
https://weekendatthecottage.com/garli.. .
این دستور مخصوصاً بین دوستان و عزیزان راه یافته و موضوع گفتگوهای بسیاری بوده است. ترشی ها در حالی که شکل و ظاهر ستاره ای خود را حفظ می کنند، طعم های به یاد ماندنی را ارائه می دهند. آماده شوید تا واقعاً از موفقیت در تهیه چیزی بسیار خوشمزه احساس غرور کنید!
چرا این دستور پخت ترشی شوید سیر بسیار عالی است؟ ما فکر میکنیم که چگونه آنها از خط ضربالمثلی ترد و در عین حال ترد بودن، با بافتی یکنواخت در کل کیک ترشی عبور میکنند – هیچکس طرفدار ترشیهای خمیری نیست. ما همچنین عاشق پایان بزرگی هستیم که در آن ترشیها تعادل کاملی از رنگ سرکه را آزاد میکنند که بهترین طعم خیارها را که کمی با سیر و فلفل معطر میشوند، نشان میدهد. هدف: زمانی که اولین لقمهتان را میخورید، لحظهای شادیآور باشد.
در اینجا چیزی است که باید انتظار داشته باشید و هنگام تهیه آنها در نظر بگیرید:
کنسرو کردن – فرآیند کنسرو کردن سبزیجات همیشه مفید است. تلاش پیشنهاد میکنیم برای خواندن پست ما درباره کنسرو کردن به اینجا بروید. همچنین میتوانید اینجا را کلیک کنید تا ویدیوی ما را که در آن دستور پخت شگفتانگیزی دیگر درست میکنیم، خیارشورهای نان و کره ما، اینجا کلیک کنید.
خیار – قبلاً گفتهایم – هر دستور پخت عالی ترشی با خیارهای عالی شروع میشود. ما از کربی شماره 2 برای این دستور غذا استفاده کردیم و آنها عالی هستند. خیارهای کربی به دلیل ترد بودنشان شناخته می شوند و عدد 2 به اندازه آنها اشاره دارد که طول آن حدود 2 اینچ است. از آنجایی که این دستور تهیه ترشی برخلاف برش ها یا نیزه ها، خیارشور کامل تولید می کند، ما فکر می کنیم این اندازه ایده آل است.
در یک مزرعه محلی یا بازار کشاورز به دنبال کربی شماره 2 بگردید، اما حتی ممکن است گهگاه آنها را در یک فروشگاه پیدا کنید. سوپرمارکت بزرگتر در اواخر فصل ترشی تابستان.
با توجه به مقدار، نیم بوش خیار خریدیم و در نهایت با 15 شیشه 1 لیتری خیار کردیم. این نشان دهنده چند غذای جدی خوب برای کمی کار سخت است.
SIZING – این اولین باری بود که من و کارول با هم ترشی شوید درست کردیم. او مشغول کار روی تهیه علف هرز شوید و سیر بود در حالی که من خیارها را شستم (BTW، ضروری است که خیارهای شما قبل از شروع دستور غذا کاملاً شسته شوند). او به خصوص به این موضوع علاقه مند بود که چرا برای مرتب کردن خیارها بر اساس اندازه وقت بیشتری صرف کردم.
اگرچه #2s را خریداری کرده بودم، خیارها را خریداری کرده بودم. هنوز کمی در اندازه متفاوت است. وقتی می خواهید آنها را در شیشه های استریل شده قرار دهید، مرتب کردن آنها به اندازه های کوچک، متوسط و کامل کمک می کند. پر کردن شیشه ها به نوعی مانند یک پازل ترشی است که در آن شما به اندازه مناسب خیار نیاز دارید تا در جایی جا شود. تعیین اندازه آنها از قبل کمک می کند.
The BRINE – ما همیشه پیشنهاد می کنیم از سرکه ترشی به جای سرکه سفید برای دستور العمل های کنسرو استفاده کنید. درصد بالاتر اسید استیک برای کنسروهای پایدار ضروری است. ما همچنین از نمک ترشی برای این دستور غذا استفاده کردیم و من از توصیه خواهرم دانا استفاده کردم و فقط کمی شکر اضافه کردم – ظاهرا راز قدیمی خانوادگی! شکر آب نمک را شیرین نمی کند، اما من فکر می کنم مقداری از لبه سرکه را از بین می برد.
شوید، سیر و دانه فلفل – استفاده از شوید تازه پرورش یافته معمولی که در بخش گیاهان دارویی یک سوپرمارکت یافت می شود. آن را قطع نمی کند هنگام خرید خیار خود به دنبال علف هرز شوید در بازار باشید. این مهم است که با سر گیاه شوید کار کنید، و همچنین چند تکه از ساقه شوید را برای افزایش طعم و مزه اضافه کنید.
من یاد گرفتم که هنگام افزودن سیر ورقه شده به آن خجالتی نباشم. کوزه ها، بالاخره شوید سیر هستند. دانههای فلفل همچنین تندی لطیفی به خیارشورها میدهند.
فلفل چیلی چشم پرنده – از روی هوس، تصمیم گرفتم فلفل چیلی چشم پرنده کامل را به برخی از شیشهها اضافه کنم، و در گذشته، خوشحالم. من کردم. آزمایش کردن و امتحان کردن چیزهای جدید هر زمان که در حال آزمایش یک دستور غذا هستیم، همیشه جذاب است.
به این فکر میکردم که حرارت اضافه شده فلفلها ممکن است طعم کاملا جدیدی ایجاد کند و آیا واقعاً درست بود. ترشی های تهیه شده با فلفل عالی هستند و من به شما پیشنهاد می کنم از من پیروی کنید و یک فلفل را در چند تا از شیشه های خود اضافه کنید. نظر خود را در قسمت نظرات در پایین این پست به ما اطلاع دهید.
انتظار – قسمت سخت اینجاست – همانطور که همه کنسروهای خانگی متخصص به شما خواهند گفت، سه هفته صبر کنید تا شیشه را باز کنید و ثمره کار ترشی خود را امتحان کنید این به ترشی ها این فرصت را می دهد که در آب نمک خود بالغ شوند، اما همچنین به شما این فرصت را می دهد که روی لیست خود کار کنید که می خواهید یک شیشه از ترشی های شوید سیر خودتان را نیز بدهید.
ترشی شوید سیر – وقت آن است که این چاشنی دوست داشتنی را آماده کنید!
برای دستور العمل های عالی و ایده های سرگرم کننده، لطفاً به این آدرس مراجعه کنید:
https://weekendatthecottage.com/
همچنین می توانید ما را به شرح زیر بیابید:
اینستاگرام – https://www.instagram.com/weekendatth…
فیس بوک – https:/ /www.facebook.com/weekendatthe…
تویتر – https://twitter.com/WATCfood/
Pinterest – https://www.pinterest.com/weekendcott…