براد در حال کاوش در مزرعه صدف | زنده است | نوش جان
به مدیر آشپزخانه آزمایشی Bon Appétit، برد لئون، بپیوندید، در یک ماجراجویی علمی وحشی، دوربرگردان و در حاشیه کاوش در غذاهای تخمیر شده و موارد دیگر. از کره و کامبوچا، کیمچی و میسو، آبجو و تپاش، یاد بگیرید که چگونه خودتان غذاهای تخمیری و زنده درست کنید.
پیراهن، کلاه و موارد دیگر Bon Appétit را میخواهید؟ shop.bonappetit.com را
هنوز مشترک Bon Appétit در YouTube نشدهاید؟ ►► http://bit.ly/1TLeyPn
می خواهید Bon Appétit بیشتری در زندگی خود داشته باشید؟ در مجله مشترک شوید و یک جایزه رایگان به دست آورید! http://bit.ly/2n0gbmu
درباره BON APPÉTIT
Bon Appétit یک برند غذایی بسیار خوشبین است که میخواهد همه به اندازه ما عاشق آشپزی و خوردن باشند. ما به محصولات فصلی، آب پاستا با نمک مناسب، و دستور العمل هایی که هر کسی می تواند در خانه درست کند، اعتقاد داریم.
براد در مزرعه صدف کاوش می کند | زنده است | Bon Appétit
عکس لئوناردو دی کاپریو اصلاح شده و توسط سیبی
عکس کیت وینسلت اصلاح شده و با حسن نیت از آندریا رافین
عکس کولر Hi-C Ecto اصلاح شده و توسط The Impulsive Buy
عکس بیل نای اصلاح شده و با حسن نیت از پل آنتیکو
عکس مارک همیل اصلاح شده و با حسن نیت از Gage Skidmore