براد در حال کاوش در مزرعه صدف | زنده است | نوش جان

12 آبان سال 1400

براد در حال کاوش در مزرعه صدف | زنده است | نوش جان

براد لئون، مدیر آشپزخانه تست Bon Appétit با قسمت 15 سریال It’s Alive بازگشته است. برد به داکسبری، ماساچوست سفر می کند تا از مردم جزیره کریک اویستر دیدن کند تا ببیند برای یک کشاورز صدف چه چیزی لازم است. او تمام مراحل رشد صدف را مشاهده می‌کند، در مزرعه مشغول به کار می‌شود، و روش صحیح تکان دادن صدف را یاد می‌گیرد!

به مدیر آشپزخانه آزمایشی Bon Appétit، برد لئون، بپیوندید، در یک ماجراجویی علمی وحشی، دوربرگردان و در حاشیه کاوش در غذاهای تخمیر شده و موارد دیگر. از کره و کامبوچا، کیمچی و میسو، آبجو و تپاش، یاد بگیرید که چگونه خودتان غذاهای تخمیری و زنده درست کنید.

خواندن
ترشی نیمه ترش یخچالی ~ طرز تهیه ترشی خانگی ~ آشپزخانه نورین

پیراهن، کلاه و موارد دیگر Bon Appétit را می‌خواهید؟ shop.bonappetit.com را

هنوز مشترک Bon Appétit در YouTube نشده‌اید؟ ►► http://bit.ly/1TLeyPn

می خواهید Bon Appétit بیشتری در زندگی خود داشته باشید؟ در مجله مشترک شوید و یک جایزه رایگان به دست آورید! http://bit.ly/2n0gbmu

درباره BON APPÉTIT

Bon Appétit یک برند غذایی بسیار خوش‌بین است که می‌خواهد همه به اندازه ما عاشق آشپزی و خوردن باشند. ما به محصولات فصلی، آب پاستا با نمک مناسب، و دستور العمل هایی که هر کسی می تواند در خانه درست کند، اعتقاد داریم.

براد در مزرعه صدف کاوش می کند | زنده است | Bon Appétit

خواندن
دستور پخت ترشی چینی خانگی

عکس لئوناردو دی کاپریو اصلاح شده و توسط سیبی

عکس کیت وینسلت اصلاح شده و با حسن نیت از آندریا رافین

عکس کولر Hi-C Ecto اصلاح شده و توسط The Impulsive Buy

عکس بیل نای اصلاح شده و با حسن نیت از پل آنتیکو

عکس مارک همیل اصلاح شده و با حسن نیت از Gage Skidmore

منبع:یوتیوب
خواندن
سبزیجات ترشی ویتنامی - Dua chua / Do chua | دستور العمل های هلن