براد خردل درست می کند | زنده است | نوش جان

12 آبان سال 1400

براد خردل درست می کند | زنده است | نوش جان

برد لئون، مدیر آشپزخانه آزمایشی Bon Appétit برای قسمت 39 “Is Alive” بازگشته است و این بار در حال ساخت خردل است. شایعات حاکی از آن است که این ممکن است بهترین ساخته او باشد. به براد بپیوندید تا وارد «علم جدی» شود و آستین تخمیر شده را در آستین خود نشان دهد.

به مدیر آشپزخانه آزمایشی Bon Appétit، برد لئون، بپیوندید، در یک ماجراجویی علمی وحشی، دوربرگردان و در حاشیه کاوش در غذاهای تخمیر شده و موارد دیگر. از کره و کامبوچا، کیمچی و میسو، آبجو و تپاش، یاد بگیرید که چگونه خودتان غذاهای تخمیری و زنده درست کنید.

خواندن
بهترین ترشی شوید سیر همیشه: چگونه آنها را مرحله به مرحله درست کنیم

هنوز مشترک Bon Appetit در YouTube نشده‌اید؟ ►► http://bit.ly/1TLeyPn

درباره BON APPÉTIT

با استفاده از نکات آشپزخانه، دستور العمل ها، ویدیوها و راهنمای رستوران Bon Appetit با اطمینان آشپزی کنید. در جریان آخرین روندهای غذایی، مقاصد غذاخوری و ایده های میزبانی باشید.

براد خردل درست می کند | زنده است | نوش جان

منبع:یوتیوب
خواندن
دستور العمل 240 ساله برای ترشی تخم مرغ