آلتون براون ترشی شوید خانگی درست می کند | خوب می خورد | شبکه غذا
اشتراک ► http://foodtv.com/YouTube
دستور غذا را دریافت کنید ► https://foodtv.com/34FPF4Y
فرهنگ پاپ، کمدی و غذای ساده: آلتون براون مجری برنامه منشا مواد تشکیل دهنده را بررسی می کند، آداب و رسوم آشپزی را رمزگشایی می کند، و گرایش های غذا و تجهیزات را ارائه می دهد. با میانآهنگهای غیرمعمول، آمادهسازیهای ساده و بحثهای نامتعارف، او غذا را به بهترین و بامزهترین شکلش برایتان میآورد.
به Food Network خوش آمدید، جایی که یادگیری آشپزی به سادگی کلیک روی پخش است! پیش بند خود را بردارید و برای آشپزی با برخی از بهترین سرآشپزهای سراسر جهان آماده شوید. ما به شما از پشت صحنه بهترین نمایش هایمان نگاه می کنیم، شما را به رستوران مورد علاقه خود می بریم و منبع شما در آشپزخانه خواهیم بود تا مطمئن شوید که هر وعده غذایی 10/10 است!
ترشی شوید
دستور العمل با اجازه آلتون براون
سطح: آسان
مجموع: 10 روز 15 دقیقه
آماده سازی: 15 دقیقه
غیرفعال: 10 روز
بازده: 3 پوند ترشی
مواد تشکیل دهنده
5 1/2 اونس نمک ترشی، تقریباً 1/2 فنجان
1 گالن آب فیلتر شده
3 پوند خیار شور به طول 4 تا 6 اینچ
1 قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
2 حبه سیر، له شده
1 قاشق چایخوری دانه شوید
شوید 1 دسته بزرگ
مسیرها
نمک و آب را در یک پارچ ترکیب کنید و هم بزنید تا نمک حل شود.
خیارها را کاملاً بشویید و ساقه انتهایی شکوفه را جدا کنید. کنار بگذارید.
دانههای فلفل، تکههای فلفل، سیر، دانه شوید و شوید تازه را در یک ظرف 1 گالنی بریزید. خیارها را به ظرف روی مواد معطر اضافه کنید. مخلوط آب نمک را روی خیارها بریزید تا کاملا ببندند. آب باقیمانده را در یک کیسه پلاستیکی زیپپی با ظرفیت 1 گالن بریزید و آن را ببندید. کیسه را روی خیارشورها قرار دهید و مطمئن شوید که همه آنها کاملاً در آب نمک فرو رفته اند. در جای خشک و خنک قرار دهید.
بعد از 3 روز ظروف را بررسی کنید. در صورت مشاهده حباب هایی که تا بالای خمره بالا می روند، تخمیر شروع شده است. پس از این، خمره را هر روز چک کنید و هر گونه تفاله تشکیل شده را از آن جدا کنید. اگر کف روی کیسه پلاستیکی تشکیل شد، آن را بشویید و به بالای ظرف برگردانید.
زمانی که ترشی مزه ترشی میدهد و حبابها دیگر بلند نمیشوند، تخمیر کامل میشود. این باید حدود 6 تا 7 روز طول بکشد. هنگامی که این اتفاق افتاد، روی ظرف را شل بپوشانید و به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید، روزانه یا در صورت نیاز آن را صاف کنید. تا 2 ماه در یخچال نگهداری شود و در صورت نیاز با روغن خامهگیری شود. اگر خیارشورها نرم شوند یا شروع به بوی بد گرفتن کنند، این نشانه فساد است و باید دور ریخت.
https://www.instagram.com/altonbrown/
https://www.facebook.com/altonbrown/
https://twitter.com/altonbrown
در کانال ما مشترک شوید تا از آخرین دستور العمل های ضروری، هک های درخشان آشپزخانه و محتوای برنامه های شبکه غذایی مورد علاقه خود مطلع شوید.
► برنامه FOOD NETWORK KITCHEN: http://foodtv.com/FNKApp
► وبسایت: https://www.foodnetwork.com
► اپیزودهای کامل: https://watch.foodnetwork.com
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/FoodNetwork
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/FoodNetwork
► TWITTER: https://twitter.com/FoodNetwork
#GoodEats #AltonBrown #FoodNetwork #Dill Pickles
آلتون براون ترشی شوید خانگی درست می کند | خوب می خورد | شبکه غذا
https://youtu.be/Tl4SKZ9BF2c